UltraWave60 Multi-Aspheric


ULTRAVISION е водеща компания за технологични нововъведения в областта на контактните лещи в световен мащаб, специализирана в развиването на нови и водещи технологии за производство на меки лещи за краткотрайна и дълготрайна употреба.

За своите технологии SAM® и UltraWave, ULTRAVISION е носител на високо престижната Награда на Кралицата за Нововъведение на 2006 година.

С представянето на контактни лещи UltraWave60,потребителите с умерени нива на астигматизъм могат да постигнат по-ясно зрение при всякакви условия, без необходимост да използват торични лещи. UltraWave60коригира астигматизъм до 1.25 със сферично пасване. За епизодичните потребители на контактни лещи, ползващи ги например за спорт или само вечер, които често правят компромис със зрението за сметка на удобството, UltraWave60 сега предлага вариант за подобрявне яснотата на тяхното зрение.

Материалът, от който са изработени UltraWave60 е много близък до биологичния и осигурява по-добро приемане от страна на окото. Това означава по-малко дехидратация и много повече комфорт за пациента в края на деня. Материалът Hioxifilcon е устойчив, нейонизиран, което означава, че отблъсква всички налепи и отлагания по лещата. Този материал е идеален за хора със сухи очи, както и за използване в задимена среда, защото има по-ниски степени на изпаряване на водата от стандартните материали.

UltraWave60 осигурява по-ясно зрение във всякакви условия на осветеност. Чрез новият дизайн на мулти-асферичната предна повърхност на UltraWave60, се осигурява повишена контрастна чувствителност и по-голяма дълбочина на фокуса. Комфортът на нощното зрение е значително подобрен, като същевременно е намалено заслепяването от светлинни източници.

С UltraWave60 се постига по-добър зрителен комфорт за потребители, работещи пред монитори и е предпочитан избор при начална пресбиопия, тъй като така се забавя необходимостта от мултифокални контактни лещи или очила за четене.



UltraWave60 Ви дава следните предимства:
 

• По-ясно зрение
Коригира астигматизъм до 1.25D със сферично пасване. Потребителите с  умерени нива на астигматизъм могат да постигнат по-ясно зрение при всякакви условия, без небходимост от използване на торични лещи.
Повишена зрителна острота при условия на слаба осветеност.
Повишена контрастна чувствителност и по-голяма дълбочина на фокуса.

• По-добър  комфорт
Материалът близък до биологичния, осигурява по-добро приемане от страна на окото.
Подходящи са за използване в задимена среда
Идеални за хора със сухи очи.

• Корекция на начална пресбиопия
 Подходящи за работа пред монитор, чрез подобрено зрение за междинните разстояния.
 Отлага потребността от мултифокални лещи или очила за четене.
 

 Материал  Hioxifilcon A
 Водно съдържание  57%
 Радиус/Диаметър  8.70 /14.40 мм
 Дизайн на лещата  Wavefront контрол на аберациите,
  уникална мулти-асферична предна
  повърхност
 Диапазон  -12.00D до +6.00D
 Дебелина в центъра  0.09 мм
 Отенък  Бледо син
 DK (FATT)  19.9 х 10-11
 

 

UltraWave60 Multi-Aspheric